Червилата имат силата да направят или да съсипят цялостната ви

Червилата имат силата да направят или да съсипят цялостната ви ...

Червилото: Как да издържи дори на страстни целувки?.


Червилата имат силата да направят или да съсипят цялостната ви визия, а също така и да оставяте буквално следи по мъжете от целувки.

Представете си свят, в който можете да се целувате и след това устните ви да изглеждат точно така, както след последното нанасяне на продукт върху тях.

Е, това е напълно възможно и в реалността, а ние ще ви представим 5 стъпки, с които да го постигнете.

1. Ексфолирайте

Първата и най-важна стъпка към дълготрайното червило е добрата основа. Няма дълготрайно червило, което да устои на времето върху напукани устни. За да удължите живота му, ексфолирайте, дори и със захар, ако нямате ексфолиант подръка. Нанасяйте редовно балсам за устни, за да създадете равна основа.

2. Молив за устни

Задължително трябва да използвате молив за устни, ако искате червилото ви да е дълготрайно. С него ще очертаете перфектни граници, а устните ви ще изглеждат идеално оформени.

3. Основа за устни

Точно както останалата част от лицето, така и устните имат нужда от подготовка. Основите за устни са създадени, за да се поставят под червила, моливи и гланцове. Този тип продукти създават гладка повърхност и предотвратяват червилата от размазване. Фон дьо тените вършат същата работа, така че можете да ги използвате, ако нямате основа за устни подръка.

Вижте още по темата в Tialoto.bg
По публикацията работи: Криси Табачка

Източник: dnes.bg