Червеното вино може и да е добро за сърцето, но

...
Червеното вино може и да е добро за сърцето, но
Коментари Харесай

Червеното вино – най-доброто средство срещу остаряването

Червеното вино може и да е положително за сърцето, само че за дамската хубост е по-подходяща ваната с аления елексир - тя е най-хубавото средство против остаряване, написа в. " Дейли мейл ".

Учените са открили, че антиоксидантите, съдържащи се аленото вино, са 10 пъти по-ефективни при предотвратяване от бръчки, в сравнение с витамин Е. Но въпреки всичко тази разкрасяваща процедура не е от най-евтините. За да бъде напълнена една вана са нужни минимум 100 бутилки. А минималното количество, нужно за покриване на тялото, e към 50.

Разкрасяващата винотерапия не е оригиналност, тя е открита преди 20-ина години. Тогава бе открито, че полифенолите, съдържащи се в напитката, десетократно по-добре защищават от бръчки, в сравнение с витамините. Тогава първите експерти в сектора използваха джибри от алено вино при кожни разтривки на своите клиентки. Те притежаван и отлични ексфолианти качества. Червеното вино е известно с това, че съдържа и антиоксидантът ресвератрол, който е потребен за здравето със своите антивъзпалителни и антиканцерогенни качества.

Ваната с алено вино към този момент се предлага от доста спа-центрове по света - в Лондон, Бордо,Ню Йорк, Билбао, Торонто и други градове. Но освен дамите са разкрили чудодейните свойства на сходни процедури. Много професионални спортисти усъвършенстват достиженията си в горещи вани с аления елексир. При сходно потапяне мощно се подтиква кръвообращението и се реализира огромен тонизиращ и подсилващ резултат.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР