Червеното Ferrari Testarossa, откраднато от австрийския пилот на Формула 1

...
Червеното Ferrari Testarossa, откраднато от австрийския пилот на Формула 1
Коментари Харесай

Откраднато от пилот на Формула 1 Ferrari бе намерено 28 години по‑късно

Червеното Ferrari Testarossa, откраднато от австрийския водач на " Формула 1 " Герхард Бергер в Италия, е открито 28 години по-късно във Англия. Това заяви лондонската полиция на своя уеб страница Metropolitan Police.

" Откраднатото Ferrari на стойност към £350 хиляди се смяташе за изчезнало повече от 28 години, преди да успеем да го проследим единствено за четири дни ", съобщи служителят на реда Майк Пилбим, който управлява следствието.

През април 1995 година в италианския град Имола се организира Гран При на Сан Марино. По време на надпреварата в града от двама състезатели от Формула 1 бяха откраднати Ferrari. Едната от колите е алено Ferrari F512M, което принадлежи на Бергер.

През януари тази година лондонската полиция получава отчет от компанията Ferrari, която прави инспекция на автомобил, закупен от покупател от Съединени американски щати посредством английски брокер през 2023 година. Докладът разкрива, че това е точно откраднатият автомобил. Разследването обяснява, че колата е изпратена в Япония малко след кражбата ѝ, а по-късно...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР