Червеното червило е като малката черна рокля – всяка дама

...
Червеното червило е като малката черна рокля – всяка дама
Коментари Харесай

Как да носите червено червило като звездите?

Червеното червило е като дребната черна рокля – всяка дама би трябвало да го има за специфични мотиви.

Червеното червило е един от най-емблематичните артикули за хубост, въплъщаващ същността на лукса и елегантността, както и на сексапилната женственост. От класическата прелест на златната епоха на Холивуд до обществените изяви през днешния ден, аленото червило остава мощен израз на характерност и изисканост. Червеното червило надвишава елементарния цвят, трансформира външния тип и притегля вниманието с дръзкото си наличие.
Риана
Риана предефинира силата на аленото червило като знак на храброст и разкош. Известна със своите безстрашни фешън избори, методът на певицата към аленото червило надвишава обичайна хармония и въплъщава нейната многостранна персона и креативен дух.

 Добави изложение
  Гуен Стефани
Емблематичната визия с алено червило на Гуен Стефани е като мигане към винтидж блясъка от 90-те, комбиниран с съвременна рок сензитивност. Певицата е неизменима фигура в музикалните и фешън подиуми от десетилетия и употребява аленото червило като метод да затвърди своя присъщ жанр. Колкото по-ярко алено червило, толкоз по-добре съгласно философията на Гуен Стефани.

 Добави изложение

 

 
Тейлър Суифт
Независимо дали пее на концертната сцена, появява се в музикален видеоклип или се разхожда по аления килим, аленото червило на Тейлър Суифт е декларация за нейната убеденост, както и мигане към класическата хубост.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР