Червенокосата Ваня от втори сезон на Игри на волята е

...
Червенокосата Ваня от втори сезон на Игри на волята е
Коментари Харесай

Ваня от "Игри на волята" избухна: "На мъжете казвате за това евала, а на жените - срамота"

Червенокосата Ваня от втори сезон на " Игри на волята " е известна с това, че постоянно отстоява себе си. Бойната мацка сподели в приключенското шоу точно това си качество, което не я подреди измежду най-харесваните.

На Ваня обаче не ѝ пука, а в нов Instagram пост избухна против двойните стандарти в обществените мрежи.

Виж още: Бедра за грях: Николета Лозанова с интернационална премиера на новото дупе, сподели чудноват бански 

" Нека си поговорим за двойните стандарти, отнасящи се за постовете в обществените мрежи. Жена по долни дрехи: " Срамота! ", " Непристойно! " (и всички други обидни цветни епитети). Мъж по долни дрехи: Жените въздишат, мъжете го поддържат: " Евала, брат, доста си се нацепил! ", пиши Ваня. Ние сме съгласни с нея! Двойните стандарти би трябвало да изчезнат, а девойките да не бъдат съдени, че са качили своя фотография по бански. Нещо повече - поддържаме с две ръце концепцията да си качват по-често фотоси и без бански.

Виж още: Топ 5 на най-сексапилните БГ мъже под 28 години: млади, надарени и горещи

Ваня е била неведнъж обект на рецензии в Instagram и има опит в това отношение. Тя постоянно качва свои по-разголени фотоси, а в мненията все ще се откри някой, който да напише да напише, че е прекомерно разголена и " не я ли е позор ". Е, не я е позор, тъй като е супер фит и има какво да покаже. Освен това е изцяло естествена, а ние сме с две ръце " ЗА " секси мацките да демонстрират, че няма по-добро от натуралното.

Изображение: https://www.instagram.com/vanessaseemoreoriginal/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР