Червеният площад в Москва е превърнат в голяма концертна зала

...
Червеният площад в Москва е превърнат в голяма концертна зала
Коментари Харесай

Червеният площад е голяма концертна зала заради фестивала на военните оркестри „Спаска кула“

Червеният площад в Москва е трансфорат в огромна концертна зала поради фестивала на военните оркестри „ Спаска кула ". Пандемията засегна съществено програмата.

Грандиозно стълкновение на армейски оркестри за възторга на феновете - по този начин показват фестивала уредниците. Тази година обаче се включиха единствено Русия, Беларус, Гърция, Мексико и Катар, макар че бяха поканени 14 страни.

Пандемията попречи на множеството оркестри да пътуват за съветската столица. В последния миг анулираха присъединяване си колективи от Австрия и Габон поради изключителни ограничения и позитивни проби за ковид.

Организаторите акцентират, че рестриктивните мерки се съблюдават прецизно. Трибуните ще бъдат цялостни единствено на половина.

Заедно с билетите феновете би трябвало да показват на входа QR код, потвърждаващ имунизация или негативен тест за ковид, споделя шефът на фестивала Сергей Смирнов.

„ Ситуацията в действителност е неповторима, най-много поради ковид. Тя ни задължава да вземем изключителни ограничения, защото считаме, че няма нищо по-важно от сигурността и здравето на участниците и многочислените посетители на фестивала. "

Въпреки рецесията фестивалът се организира в обичайния формат. А на финала на шоуто ще свирят повече от 1000 музиканти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР