Червеният картон на Робърт Левандовски, който той получи по време

...
Червеният картон на Робърт Левандовски, който той получи по време
Коментари Харесай

Наказанието на Левандовски все пак остава, той ще пропусне мача с Атлетико

Червеният картон на Робърт Левандовски, който той получи по време на дуела против Осасуна, остава в действие и той въпреки всичко ще би трябвало да изтърпи наказването си от три дуела, реши през днешния ден Административният състезателен съд в Мадрид.
 Страда ли Барселона от прекомерна взаимозависимост от Левандовски? Страда ли Барселона от прекомерна взаимозависимост от Левандовски?
По този метод полският нападател няма да е разполагаем на Чави за дуелите против Атлетико Мадрид, Хетафе и Жирона, въпреки че самият ментор съобщи преди няколко дни, че ще може да разчита на своя голмайстор.
 От Еспаньол дефинираха анулацията на наказването на Левандовски за необикновена и несправедлива От Еспаньол дефинираха анулацията на наказването на Левандовски за необикновена и несправедлива
Този червен картон провокира доста диспути и неодобрение, откакто той бе оспорен от Барселона след наказването на Левандовски, което пък докара до краткотрайна анулация с помощта на решение точно на спортния съд, Това пък даде опция на поляка да играе в градското дерби против Еспаньол. “Папагалчетата ” пък бяха гневни от това и на собствен ред подадоха желба до федерацията заради неговото присъединяване, чието разглеждане следва.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР