Червеният картон на още преди почивката не попречи на да

...
Червеният картон на още преди почивката не попречи на да
Коментари Харесай

Мачът с Юве няма да реши титлата, убеден е Пиоли

Червеният картон на още преди почивката не попречи на да завоюва гостуването си на и да се върне на върха в класирането на Серия " А ". Старши треньорът на отбора похвали футболистите си и съобщи, че идният мач с няма да е решителен в борбата за купата.

" Показахме темперамент, когато останахме с човек по-малко, и това не се случва за първи път. Много значима победа. Резултатите на съперниците ни не ни слагат под по-голямо напрежение. Самите ние се провокираме, като желаеме да ставаме все по-добри. Допуснахме някои неточности, само че действахме сърцато и си помагахме, по тази причина победихме ", установи Пиоли.

" Тонали беше доста печален в съблекалнята. Прегърнах го и го успокоих. Истината е, че с ВАР избрани нарушавания наподобяват доста по-груби, в сравнение с в реалност са, тъй като се гледан на занимателен кадър. Сандро обаче ще си извлече поука. Срещу отсъдиха сходна дузпа в наша щета. Имаше контакт, само че не беше задоволителен за нарушаване. Както и да е, не се оплакваме ", съобщи наставникът на " росонерите ".

" Мачът с Ювентус? Ще бъде страховит конфликт сред два тима в отлична форма. Продължавам да настоявам, че Юве, и са най-силните отбори в Серия " А ", а ние би трябвало да продължим да следваме пътя си. Предстоящият мач не е решителен. Ювентус завоюва 9 следващи трофеи, а сега не е надалеч зад нас. Можем да приказваме за купа, в случай че и през април сме на същото място в класирането. СИлата ни е в това, че мислим мач за мач. Не желаеме да променяме този си метод ", акцентира Пиоли. Серия А 17 кръг, неделя 10 януари  Милан 20:30предстои  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР