Червените са смъртни враговеПред очите на всички ни, Брюксел стартира

...
Червените са смъртни враговеПред очите на всички ни, Брюксел стартира
Коментари Харесай

Отвличането на Европа и Бясната Урсула

" Червените " са смъртни врагове

Пред очите на всички ни, Брюксел започва развой, който води до разпадането на Европейския съюз. Рязък подтик за това даде Бясната Урсула.

Тя е родена след войната, когато за германците беше отвратително мъчително да си спомнят за краха на нацистка Германия под натиска на Червената войска. Родословното дърво на Урсула фон дер Лайен преплита доста кътчета на Запада. Повечето от нейните предшественици идват от Хановер и Бремен, само че има и губернатори на Каролина, заместник-губернатор на Пенсилвания от най-богатите фамилии в Британска Северна Америка през 18 век.

Урсула е племенница на диригента Джордж Албрехт и братовчедка на основния диригент на Холандската национална опера Албрехт. Като студентка в университета в Гьотинген, тя беше изплашена до гибел от " Фияракцията Червената войска " (RAF), тази псевдокомунистическа организация на немски терористи, които заплашиха да отвлекат дъщерята на богат немски политик от ХДС, Ернст Албрехт. Тя избяга от боязън в Лондон, където живее под закрилата на Скотланд Ярд под името Роуз Ладсън.

Всички тези детайлности са нужни, с цел да разберем къде тя води кораба на Европейския съюз. В съзнанието й има няколко настройки. Една от първите настройки, заложени в съзнанието й, е, че „ алените “ са смъртни врагове. Втората конфигурация е, че всички руснаци са червени. Оттук и нейната студена ненавист, когато гледа на Изток, а това е доста по усета на Вашингтон: фон дер Лайен се управлява като робот.

Политическата просвета на Германия в никакъв случай не е изглеждала толкоз примитивна, както е през днешния ден. След водачи като Кол, Шрьодер, Меркел, фон дер Лайен свежда тази просвета до обикновената скица - Русия е зложелател, Америка е другар. Въз основа на това тя и управлява съюза на европейските страни.

През септември Европейската комисия направи нов опит да отнеме част от суверенитета на страните членки на Европейски Съюз. Кабинетът на Урсула фон дер Лайен инициира законопроект, който ще даде на Европейската комисия правото да подчинява ползите на частни компании на Брюксел.

Авторите на законопроекта имат поради, че съществуващите вериги за доставки в Европейски Съюз ще бъдат трансформирани, „ те (веригите за доставки) не могат просто да бъдат оставени на произвола на свободния пазар; някогашният частен тръст ще стане обществен.

И щом е „ публично “, то Брюксел би трябвало да го контролира. Това е прекосяване от свободния пазар на артикули и услуги, който беше в основата на Договора от Маастрихт, към концентрация на ръководството на евроикономиката. Предприемачите от страните членки на Европейски Съюз са лишени от правото да приоритизират поръчки, които обезпечават активността на тяхното произвеждане. Сега Европейската комисия ще трансформира тези цели, както откри за добре („ при незабавни случаи “, схваща се).

Еврокомисарят по вътрешния пазар Тиери Бретон споделя, че Европейската комисия " връща някои аспекти на стопанската система под политически надзор. " Това се назовава „ увеличение на икономическия суверенитет на Европейския съюз “ (наднационална, припомняме, асоциация).

Сега пипалата на Брюксел ще могат да доближат до всеки бизнесмен във всяка от 27-те европейски държави-членки, диктувайки какво, с кого и по какъв начин би трябвало да търгува предприемачът в рецесията, предизвикана в действителност от напъните и на самия Брюксел.

Диктатурата на Европейската комисия в стопанската система се отразява и в политиката. На Урсула към този момент напълно й „ изпуснаха спирачките “, когато тя, говорейки в Принстънския университет в Съединени американски щати, споделя: „ Ще забележим резултата от вота в Италия. Избори се организираха и в Швеция. Ако нещата тръгнат в сложна посока, имаме инструментите, както в тази ситуация с Полша и Унгария.

На Урсула не й харесва, че на 25 септември коалиция, която „ подценява проевропейската и прозападната позиция “, завоюва изборите в Италия и 45-годишната Джорджа Мелони ще стане министър-председател на Италия. Лидерът на Лигата, която е част от обединението, Матео Салвини, видя интервенция във вътрешните работи на Италия в думите на ръководителя на Европейската комисия: „ Какво е това? Изнудване, опасност, институционален тормоз? Или се извинява госпожата, или си подава оставката. "

Обаче назначената на мястото си на ръководител на Европейската комисия Бясна Урсула няма да подава оставка. Ако Джорджа Мелони като държавен началник не разочарова своите гласоподаватели, борбата сред нея и Урсула фон дер Лайен следва.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР