Червените линии са между ДБ и БСП. По-скоро обаче всички

...
Червените линии са между ДБ и БСП. По-скоро обаче всички
Коментари Харесай

Ялов коалиционен съвет - пак без решение за оръжието за Украйна

Червените линии са сред Демократична България и Българска социалистическа партия. По-скоро обаче всички са в очакване на това по какъв начин ще протече това посещаване в Украйна и на база на тази информация, ще водим разговор. Това съобщи след съдружния съвет депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.
" Ситуацията в Украйна е отвън съдружното съглашение. Парламентът би трябвало да даде мандат на Министерски съвет ", сподели той.

След визитата в Киев ще има нов съдружен съвет, на който още веднъж ще се разисква военната помощ за Украйна.

Балабанов разяснява и поста на Кирил Петков, в който той приканва българите да дарят заплатата си за Украйна.

" Това беше безогледно от страна на премиера като държание. Аз бих го нарекъл и неуместно. Никой няма право да задължава българите да подаряват заплата във връзка с такива неща. Всеки се учи от грешките си “, съобщи Балабанов.

" Има неща, които няма по какъв начин да оповестя обществено за елементи от пътуването ни, тъй като е конфиденциално “, акцентира той.

„ Това, което сме споделили, сме го споделили пред вас. Нека оставим премиера самичък да си направи изводите “, добави той във връзка на поста на Петков с апел българите да дарят заплатите си.

„ Искахме да изясним гледните точки. Отиването в Украйна е по самодейност на Петков, а не на Зеленски “, приключи Балабанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР