Червените флагове са онези сигнали, които ни показват притеснителните неща,

...
Червените флагове са онези сигнали, които ни показват притеснителните неща,
Коментари Харесай

Неочакваните признаци, че той е готов за дълга и сериозна връзка

Червените знамена са тези сигнали, които ни демонстрират притеснителните неща, за които би трябвало да внимаваме що се отнася до индивида до нас. Те са сигнал, че неговото държание ще се окаже пагубно за връзката ни. Те са и нещата, които ни тласкат в точния момент да вземем решението дали да продължим с този човек или не. Обикновено алените знамена са смущаващи признаци, че нещо в държанието на колегата ни не е наред или ние не сме съгласни с него, написа Флагман.

Има обаче някои признаци, които на пръв взор можем да приемем като червени знамена, само че специалисти по връзките считат, че те в действителност могат да се окажат знаци, че сътрудникът ни е добър избор и е подобаващ за дълготрайна връзка. Кои са те?

1. Той е завързан към майка си

Обикновено свързваме привързаността на синовете към майките с едиповия комплекс. Смята се, че с подобен мъж може да имате единствено неприятности и историята е потвърдила това неведнъж. Но в действителност всичко зависи от степента на обвързаност и методите, по които тя се показва. Ако приказваме за здравословна обвързаност и в случай че сътрудникът ви не се допитва до всичко към майка си, не търси непрекъснатото ѝ утвърждение и боготворене, значи привързаността му към нея може да ви радва. Тя може да подсказва, че той почита дамите в живота си и държи на тяхната непосредственост и поддръжка.

2. Той не е прекомерно упорит

Жените се омайват от амбициозни мъже с цели, вероятности, сполучливи мъже, които умеят да реализират това, което желаят. Ако вашият сътрудник не е упорит, евентуално ще си кажете, че той е обезсърчителен, само че и това може да не е напълно правилно. Това, че един мъж не прави кариера и благосъстояние напълно не значи, че е неспособен за продължително партньорство. Погледнете го от хубавата страна – той може да има повече свободно време да прекарва със фамилията и приятелите си, а това е не по-малко скъпо.

3. Той не е имал доста връзки

Преди да приемете това като червен байрак, че се срещате със задръстеняк, помислете още веднъж. Партньорът ви може просто да е моногамен, да има потребност от непосредственост в една връзка и да желае да поддържа дълготрайни връзки, а не да скача от връзка във връзка.

4. Той живее по течението

Убеждението, че животът би трябвало да протича по тъкмо избран проект с ясни цели, които да се преследват, постоянно излиза лъжливо, тъй като животът сервира купища изненади, до момента в който някой си прави проекти. Животът е най-талантливият и непредсказуем сценарист, с който не можете да се мерите. Ето за какво да живееш по течението не всеки път е неприятен избор. И не е наложително червен байрак, показващ, че някой е нещастник, лекомислен или неузрял. То е просто избор.

5. Той ви харесва прекомерно доста

За някои това може да е проблем, тъй като одобряват мощните усеща като знак за прихватливост, досадност, ревност и други сходни избрания. Ако сътрудникът ви ви харесва в действителност доста, това не е наложително червен байрак, че нещо с душeвността му не е наред или че е прочувствено неустойчив. Може просто в действителност да е по този начин и той да е бясно влюбен във вас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР