Червената легенда Велизар Димитров, който в момента е главен скаут

...
Червената легенда Велизар Димитров, който в момента е главен скаут
Коментари Харесай

Велизар Димитров: В Лондон има огромна червена общност.

Червената легенда Велизар Димитров, който сега е основен скаут на първия тим на ЦСКА, описа пред CSKA.BG детайлности за визитата си в Лондон, където преди дни беше публично открира ДФА "ЦСКА Лондон ".

Димитров и административният шеф на ЦСКА Милко Георгиев бяха специфични посетители на откриването. Бившият футболист показа, че към момента е под въздействие на страстите, които е изпитал по време на престоя си на Острова. Той разкри, че не е очаквал такова грандиозно посрещане от домакините и благодари на шефа на неделното българско учебно заведение "Букваран " - Григор Григоров и създателя на Академията Кирил Иванов за гостоприемството и показаното почитание към него и Георгиев.

Велизар Димитров с неспокойствие описа, че е усетил цялата обич на децата и е виждал пламъка в техните очи, когато те са говорели за ЦСКА. Той е впечатлен от всички последователи и съобщи, че в Лондон има голяма алена общественост.

Главният скаут с усмивка показа, че децата от Академията мечтаят един ден да играят не в Челси или Ливърпул, а в първия тим на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР