Червената“ футболна общност не спира подкрепата си към капитана на

...
Червената“ футболна общност не спира подкрепата си към капитана на
Коментари Харесай

Армейците подкрепиха Иван Турицов

„ Червената “ футболна общественост не стопира поддръжката си към капитана на ЦСКА Иван Турицов след изпуснатата дузпа при семейството на ФК ЦСКА 1948 Сф (1:1).

Защитникът пропусна за първи път от 11-те метра в формален мач в своята кариера, като прати топката около десния непряк дирек на вратаря на гостите Генадий Ганев. Така ЦСКА сдаде върха кръг преди края след последвалата победа на Лудогорец с 3:2 над Левски.

Профилите в обществените мрежи на футболиста мигновено след мач на „ Аримята “ бяха заринати със известия за поддръжка:

„ Горе главата! Всеки бърка! САМО ЦСКА!!! “,

„ Горе главата, всеки може да пропусне дузпа. Дайте 100% от себе си другия мач, в случай че е писано, ще стане “,

„ ВДИГАЙ ГЛАВАТА……. Баджо, Шевченко, Тери, Робен…. големи имена за десетки милиони изпускали на финали на международно, ШЛ и така нататък, само че траяли напред. “,

" Достоен,взе топката и извърши това, което се искаше от теб. Уви, не се получи, не се е получавало и на най-великите. Но ти си Армеец от дете и го направи, знам, боли и те боли повече, само че си Армеец.Ти си ЦСКА и не се упреквай, Иван Турицов “,

„ Само ЦСКА! Ванка, ще станем първенци. Вярвай до край! “,

„ Пълна поддръжка, момче! На всеки се случва да изпусне дузпа. Следващия мач ще имаш сълзи от благополучие като първенец. “,

„ Бях на метри от дузпата, характерът да я изпълниш приказва повече от всичко. Горе главата, армеецо! “, гласят дребна част от мненията и изявленията на алените почитатели.

Любопитно е, че секунди откакто изпусна дузпата, Турицов получи прегръдка от някогашния футболист на ЦСКА и сегашен на ФК ЦСКА 1948 Сф Реян Даскалов. След края на мача и водачът на Сектор „ Г “ Иван Велчев – Кюстендилеца окуражи своя адаш.

В последния кръг Турицов и ЦСКА имат алегорично посещение на Левски, до момента в който новият водач Лудогорец ще брани купата си с аудиенция на Черно море.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР