Червен бряг. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов проведе среща с

...
Червен бряг. Министърът на отбраната Красимир Каракачанов проведе среща с
Коментари Харесай

Министър Красимир Каракачанов се срещна с военнослужещите, ангажирани с изграждането на мост над река Искър край Червен бряг

Червен бряг. Министърът на защитата Красимир Каракачанов организира среща с военнослужещи от инженерно-разузнавателната група от военното формирование в град Белене, които участваха в дейностите по построяването на мостова структура над река Искър край град Червен бряг. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на защитата .
След пропадането на моста, свързващ Червен бряг с близките села, в края на октомври 2018 година кметът на Общината се обърна с молба за помощ към министъра на защитата. Модулното формирование от инженерния полк в Белене беше натоварено със задачата да извърши нужните подготвителни дейности за построяването на мостова структура в община Червен бряг, предоставена от Министерството на районното развиване и благоустройството.
Военните инженери осведомиха министъра на защитата за последния стадий от построяването на мостовата структура, включващ профилното премерване на дъното на реката и устойчивостта на издигнатия мост. Предстои на следващия ден да се извърши пробно стартиране в употреба на мостовата структурата, след което тя ще бъде предоставена за постоянна употреба.
Военните експерти ще продължат от време на време да ревизират положението на моста.

Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести "
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР