Червеи и ларви започнаха да падат върху главите на пътниците

...
Червеи и ларви започнаха да падат върху главите на пътниците
Коментари Харесай

Ларви и червеи падат върху пътниците в самолет по време на 9-часов полет

Червеи и ларви започнаха да падат върху главите на пасажерите по време на полет от Амстердам до Детройт, оповестява Скай нюз, представени от БТВ. 

Това е станало по време 9-часовия полет на самолетната компания Delta. В следствие самолетът е бил партерен спешно и се е върнал на летище Шипхол в Амстердам.

Пътниците оповестяват, че в задната част на самолета гъмжи от ларви и червеи, а по-късно се оказва, че те идват от развалена риба.

" Дамата тъкмо зад нас сподели на стюардесите, че червеите падат върху главата ѝ. Обърнах се и ги видях на седалката, беше безусловно гадно ", сподели пасажер, поискал анонимност.

Друг пасажер, Келси, разказа прекарването си в обява в X. Тя сподели, че се е оплакала от " странната миризма " на борда, само че стюардесите не са ѝ обърнали внимание.

Всички те седяха в зоната на екипажа, смееха се и си говореха, когато бяхме в самолета близо три часа, без даже да ни предложат вода “, сподели Келси.

" Извиняваме се на клиентите на полет 133 AMS-DTW, защото пътуването им беше прекратено заради погрешно опакован ръчен багаж. Самолетът се върна на изхода и пасажерите бяха настанени на идващия разполагаем полет. Самолетът беше изваден от употреба за разчистване ", сподели самолетната компания.

Авиокомпанията има повече от 4000 полета на ден до над 300 дестинации.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР