Черти на характера според датата на раждане Нил (1-7 януари,

...
Черти на характера според датата на раждане Нил (1-7 януари,
Коментари Харесай

Черти на характера според датата на раждане. Египетски хороскоп

Черти на характера съгласно датата на раждане

Нил (1-7 януари, 19-28 юни, 1-7 септември, 18-26 ноември)
Бог Нил и едноименната река в Египет били източник на безкрайна сила. Египтяните вярвали, че река Нил дава живот на хората. Благодарение на нейните води земите били напоявани и торени. Затова жителите на Египет в гладните времена поискали помощ от тази река. Богът Нил бил господ на плодородието за египтяните.

Представители на този знак са буйни и импулсивни. Мотото на целия им живот е по-добре да създадат нещо и да съжаляват, в сравнение с да не създадат нищо и да съжаляват. Всяка специалност, която не изисква да седят по през целия ден на работното място е подобаваща за тях. Лесно сменят специалността.

Тези хора имат свръхестествени качества. Ако опитат, могат да отстранен главоболието с ръце и да облекчат негативната сила. Близо до тях хората се усещат добре и умерено. Тяхното биологично поле носи голям позитивен заряд. Характер: радостен и толерантен. Могат елементарно да се приспособяват към всяка среда. Много са прозорливи, по тази причина хората са привлечени към тях. Винаги се озовават там, където е нужна тяхната помощ. Но поради това постоянно се възползват от тях. Не простят изменничество, изпадат в гняв и работят импулсивно. Във всичко, което вършат, се втурват с главата напред. Отнасят се с околните си със специфична деликатност. Опитват се да ги поддържат с благи думи.

Амон-Ра (8-21 януари, 1-11 февруари)
Амон съчетава в себе си характерите на доста богове: Ра (бог на Слънцето), Мина (бог на творението), както и войнстващия господ Монту. С времето Амон-Ра станал бранител. Той е показан като човек с глава на овен. Понякога главата си остава човешка, само че с агнешки рога или безоблачен диск. Той бил брачен партньор на Мут, „ богинята майка “.

Тези хора са мъдри натури. Освен това едно от главните им качества е слънчевият оптимизъм. В екипа те нормално играят ролята на водач. А от специалностите избират тези, които им разрешават да показват персоналните си гении. Стремежът към популярност е в кръвта им. Похвалете хората на Амон-Ра – и те ще издигнат планини. Те могат да плануват бъдещето.

Характер: с безграничната харизма притеглят хората към себе си. Умеят да убеждават, имат декламаторски гений. Но от време на време са толкоз известни измежду другари, сътрудници и приятелки, че просто нямат време за обичания човек.

Смелостта и жизнерадостта са техни съдружници. Имат дарбата да утешават хората. Близо до тях всеки демонстрира най-хубавото от себе си. Имат аурата на водач, само че не и на деспот. Добри дипломати, тъй като постоянно работят хитро.

В любовната връзка им е мъчно изцяло да отворят душата си за колегата.

Мут (22-31 януари, 8-22 септември)
Богинята Мут е знак на строга майка. Мут е втората най-важна богиня в египетската митология след Изида. Името й се превежда безусловно като „ майка “. Тя била показана като жена с двойна корона на главата: короната на Горен и Долен Египет. Понякога е представяна в по-опасна форма: лъвица или грифон.

Тези хора са взискателни както към себе си, по този начин и към другите. Чужда им е романтиката, те постоянно са подготвени да оказват помощ не с думи, а с каузи. Тези хора реализират прогрес в обществото. Притежават огромна физическа мощ, здраве и гений. Усещат неприятностите на километър разстояние.

Характер: прочувствени и може би по тази причина постоянно им липсва самонадеяност. Често те изпадат от горест в наслада.

В положение са да живеят в изолираност от други хора и да отглеждат личната си загадка градина. Смятат, че по този метод се защищават от отрицателни страсти. Любовта заема огромно място в живота им. Въпреки техните, от време на време пресилени страхове, те са в положение да реалокират планини, с цел да завоюват и реализиран успокоение в мощен съюз със своя сътрудник.

Геб (12-29 февруари, 20-31 август)
Египтяните го считали за знак на Земята, дълготраен съюз и единение. Геб символизира земята, растенията и минералите. Той бил представян като човек с алена корона или с облика на гъска.

Добри съветници, общителни и чувствителни. Обществени персони, психолози и експерти в региона на технологиите.

Щом хвърлят семе в земята, то ще покълне.

Черти на характера: липсва им сила. По-точно, имат собствен метод на ръководство на времето: без бързане, без лутане.

Чувствени, впечатляващи и доста привлекателни. Приятелите им се доверяват толкоз доста, че даже и да не го желаят, те стартират да споделят проблемите си с тях, с цялостната убеденост, че техните препоръки ще трансформират живота им към по-добро. В любовта търсят сензитивен, лековерен и деятелен човек.

Изида (11-31 март, 18-29 октомври, 19-31 декември)
Изида символизира женствеността и майчинството. Съпруга на Озирис, тя въплъщава богинята майка и пази новородените и моряците. Изида придобила особена известност, тъй като един път съживила брачна половинка си Озирис, който бил погубен от ревностния си брат. Често е изобразявана като жена със безоблачен диск, греещ сред рогата на бик, а синът й седи в скута й.

Тези хора знаят какво тъкмо желаят в живота. Звездите предсказват триумф за тях в стопанската система и педагогиката. Те са същински амулет. Всички тъмни сили заобикалят мястото, където се намират те.

Черти на характера: радостни, отворени, амбициозни. Живеят с цялостна мощ, красиво, пламенно, без предубеждения и скрупули. Обичат вълнуващи нови опити. Спокойни, доверчиви, великодушни, обичат хората и им се доверяват безпределно. Влюбчиви, само че обичат дълго време. Те са идеалисти, тъй че откакто не един път са намерили заслужен сътрудник, се разочароват от хората и избират да живеят „ сами, в сравнение с с който и да било “.

Озирис (1-10 март, 27 ноември – 18 декември)
Озирис е един от най-великите египетски богове. Жени се за сестра си Изида, с цел да ръководи Египет, той разгневява брат си Сет, който го убива, само че Изида му връща живота. Така Озирис, знак на плодородието и развиването, става стопанин на „ другия свят “. Това провидение символизира обновяването, защото в никакъв случай не умира.

Понякога наподобява, че тези хора могат да четат мислите на другите. Нищо не може да бъде прикрито от тях.

Черти на характера: любознанието ги тласка към нови необикновени и непредвидени опити. Уверени в себе си. Живеят с цялостна мощ, без да се опасяват, че ще се провалят. Всичко тече, всичко се трансформира.

От време на време изпадат в лека меланхолия. Успешно съчетават мощ и чупливост, пристрастеност и алтруизъм. Приятелството постоянно е по-силно от любовта за тях.

Tот (1-19 април, 8-17 ноември)
Той оказва помощ на хората да овладеят речта, писането и аритметиката. Той се счита за настойник на учените и философите. Бог на знанието, той бил консултант на Озирис и настойник на Хор. Той бил изобразен като мъж с главата на ибис, декориран с полумесец. Той бил уважаван като господ на ораторството.

Тези хора имат аналитични качества и логическо мислене. Те елементарно могат да овладеят техниките на хипнозата. Да убедят някого в нещо не е проблем за тях. Просто би трябвало да погледнат в очите на човек. Те могат да разпознаят истината от лъжата за пет секунди.

Вижте още: Остатъците от сапун могат да се употребяват наново. Полезни препоръки

Характер: любознанието, съчетано с деятелност, ги тласка да търсят всичко ново и непознато. Преодоляват трудностите, които животът им е подготвил. Стремят се да стигнат до истината. Щедростта им може да се съпостави единствено с тяхната почтеност. Винаги и на всички места се усещат като вкъщи си. Имат педагогичен гений. Тези качества им оказват помощ да изберат специалност, на която ще бъдат правилни през целия си живот. Що се отнася до любовта, те са в положение да дадат на колегата си всичко най-хубаво, майсторски скривайки всичките си дефекти.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР