Черноморец загуби със 71:84 от Балкан на ¼-финала в турнира

...
Черноморец загуби със 71:84 от Балкан на ¼-финала в турнира
Коментари Харесай

Треньорът на Черноморец: Срамувам се, че днес бях техен треньор

Черноморец загуби със 71:84 от Балкан на ¼-финала в шампионата за Купата на България . Поражението вбеси треньора на „ акулите”, който подлага на критика остро играчите си след срещата в Панагюрище.

„ Моят тим през днешния ден не беше в Панагюрище. Те са пристигнали тук на туризъм. Утре, може би някои от тях имат проекти да преглеждат съкровището в Панагюрище. Не знам какви са им проектите. Само желая да кажа, че съм ужасно но ужасно неудовлетворен от българите през днешния ден. Това, което те ми демонстрираха през днешния ден за мен беше позор. Няма по какъв начин едни деца на 17 години да влязат и да демонстрират хъс. Това е един от най-хубавите шампионати през годината, а ти да излезеш и да покажеш такова лице. За мен това беше позор. Днес аз се срамя, че бях техен треньор, съществено го споделям. Искам да се разсънят, тъй като сега са в един зимен сън. Пейчинов, Хаджирусев и Константин Коев. Това са тримата играчи, които през днешния ден имат 6 точки.

Хората не знаят, само че Даянте Болдуин игра със разкъсан трицепс. Игра 40 мин и нито един път не ми е споделил „ тренер, не мога”. Той ми сподели „ и с една ръка да съм, ще играя”. Той играе със разкъсан трицепс 39 мин, а има хора, които играят и нищо не демонстрират. Тотална вреда. Наистина съм отчаян. Надявам се, от другата седмица да дойдат подготвени за подготовка, тъй като в случай че би трябвало ще играя единствено с тримата американци и с младите играчи до края на годината. Това лице, което те демонстрираха през днешния ден е непрофесионално. Това е професионална неточност от тяхна страна.

Мога да кажа, че виновността е моя, че съм сбъркал като треньор. Аз за този мач се приготвих по най-хубавия метод.

Смятам, че Рилски състезател ще завоюват купата.”, съобщи треньорът на Черноморец Васил Евтимов.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР