Черноморец отстъпи с 86:92 на Балкан в мач от 19-ия

...
Черноморец отстъпи с 86:92 на Балкан в мач от 19-ия
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Влязох в съблекалнята и все едно бях на погребение

Черноморец отстъпи с 86:92 на Балкан в мач от 19-ия кръг на НБЛ. Ето какво сподели след срещата треньорът на гостите от Бургас Васил Евтимов:

„ Всички са почивали, като се изключи Балкан, които играха на 10 февруари, не желая да употребявам почивката като опрощение. Аз и в съблекалнята ги усетих. Влязох и все едно бях на заравяне преди мача. И им споделих, че ще се върна след 10 секунди и желая да видя друго лице. Но на мощ не става. На играчите би трябвало да им пристигна от вътрешната страна. Аз каквото и да им кажа, от време на време не става.

По принцип играем в тяхната зала, те излязоха с по-голямо самочувствие, това се видя. Опитахме да се завърнем, само че аз нямам принос от пейката. Милош Милидрагович, който игра 15 минути има един панер и два фаула. Много съм отчаян от него и ще му го кажа. Искам да поздравя Балкан за триумфа, най-много Митко Димитров, който направи прелестен мач. Преди този мач той имаше успеваемост от тройката 19%, а през днешния ден вкара 5/6, което е 83%, в действителност огромен мач. Ние се опитахме да се върнем в мача, само че на този стадий силите не ни доближиха. Нещото, което ме радва е, че загубихме единствено с 6 точки.”, съобщи треньорът на Черноморец Васил Евтимов.

Снимка: НБЛ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР