Черноморец (Одеса) не се намира в никак добра форма и

...
Черноморец (Одеса) не се намира в никак добра форма и
Коментари Харесай

Поредно разочарование за Ангел Червенков, Мораеш бележи за Шахтьор

Черноморец (Одеса) не се намира в по никакъв начин добра форма и записа серия от неприятни резултати в шампионата, а нощес отпадна и от шампионата за Купата на Украйна. Тимът на Ангел Червенков загуби с 1:2 от Ворскла (Полтава) на 1/8-финалите, а българският експерт изрази вяра, че скоро в представянето на тима ще настъпи позитивна смяна.

“Не би трябвало да смесваме резултатите в шампионата с тези за купата. В този мач дадохме опция на някои млади играчи да покажат какво могат. Искахме да забележим в какво положение са, какъв темперамент имат. Всички се стараха и не се предадоха до последно, за което мога да ги похваля”, показа Червенков.

“Хората желаят победи и са прави. Черноморец би трябвало да играе нападателен футбол. Но е значимо да се разбере, че тимът занапред се построява. Днес имахме на терена 7-8 момчета на възраст сред 19 и 21 години. Такава е политиката ни - и отсега нататък ще разчитаме на младите. Сигурен съм, че постъпваме вярно, а резултатите ще дойдат”, добави Червенков.

В различен мач за Купата на Украйна Шахтьор (Донецк) завоюва с 3:2 градското дерби против Олимпик (Донецк). Един от головете за “миньорите” означи някогашният нападател на ЦСКА Жуниор Мораеш, който беше прецизен от дузпа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР