Черноморец Бургас отстъпи пред Спартак Плевен със 76:81 мач от

...
Черноморец Бургас отстъпи пред Спартак Плевен със 76:81 мач от
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Имаме вътрешни проблеми с ръководството и между играчите

Черноморец Бургас отстъпи пред Спартак Плевен със 76:81 мач от Топ 6 в зала „ Балканстрой “. Наставникът на „ акулите “ Васил Евтимов призна, че в клуба има вътрешни проблеми, свързани с управлението и сред играчите.

„ Досега спечелихме всичко, което можем да спечелим в България. Не сме си споделили последната дума, желаеме да продължим напред и да видя всичките ми играчи. Когато сме в цялостен състав, сме много неприятни. Нищо не трансформира това, че ще стартираме плейофите като спечелили в постоянния сезон. По-добре е, че имаме домакинско преимущество. През предишните години постоянно сме били в ролята на новобранци. Ние си оставаме доста положителен тим, една от задачите бе да се борим за първото място в класирането и да не допуснем изненада в нашата зала до края на сезона “, разяснява Евтимов.

Черноморец въпреки всичко завоюва постоянния сезон и ще има домакинско преимущество в плейофите.

„ Тони Троша и Травис МакКонико ще играят на старта на плейофите. Имаме си вътрешни проблеми с управлението и сред играчите. Мачът не беше от голяма важност. Да кажем, че съм дал отмора на двамата. МакКонико падна и си удари лакътя, считам, че ще го боли още 5,6 дни, само че ще бъде подготвен за първия мач с Левски. Независимо от това, че се намира на осмо място, това е тим, който играе доста добре. Има опитни играчи и треньор, който държи на успехите. Няма да е по никакъв начин елементарно. Искам да изиграем мача в Бургас както би трябвало и да вземем втория в София “, приключи Евтимов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР