Черноморец (Бургас) гостува на Борислав (Първомай) в мач от V

...
Черноморец (Бургас) гостува на Борислав (Първомай) в мач от V
Коментари Харесай

Георги Чиликов: Показаното от Черноморец се оценява от хората

Черноморец (Бургас) гостува на Борислав (Първомай) в мач от V кръг на Трета лига - Югоизток. Срещата ще се организира днес от 17:00 часа на стадиона в Първомай.

Единственият, който сигурно пропуща дуела, е трайно контузеният Стойчо Атанасов. С проблеми е и крилото Олджай Алиев. Всички останали футболисти са разполагаем на старши треньора Георги Чиликов.

" Всичко в тима е наред. Единствено Олджай Алиев има проблеми, всички останали футболисти са на линия за срещата.

Трябва да бъдем положително настроени. Вървим в вярна посока. В мачовете от началото на шампионата би трябвало да бъдем от игровото държание на тима. Единствено можем да съжаляваме за мача с Асеновец. Всички останали ги изиграхме чудесно за равнището, което имаме, и за групата, в която играем. Разбира се, има още какво да се желае.

Искам да сме още по-агресивни. В някои срещи ни преследваше и малшансът. Мисля, че показаното от тима се прави оценка от хората. Трябва и малко късмет. Съдийството не желая да го разяснява, тъй като станалото в мача с Асеновец е смешно. Но да не се връщаме обратно, би трябвало да гледаме напред. Винаги ще съм почтен пред обществеността.

Момчетата упражняват добре. Мисля, че сме по-добрият тим от Борислав и излизаме за победа, която ни е нужна. Трябва да сме спокойни и да си следваме пътя. Засега нямаме никакви терзания ", разяснява Чиликов пред формалната Facebook страница на Черноморец.
 Промяна в началния час на Черноморец (Бургас) - Асеновец
Промяна в началния час на Черноморец (Бургас) - Асеновец

Вместо от 18:30 часа на 13 август (събота), срещата ще стартира в 18:00 ч. на същия ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР