Чернокожият британски гражданин Леон Кофи е станал жертва на тежък

...
Чернокожият британски гражданин Леон Кофи е станал жертва на тежък
Коментари Харесай

Фенове на Левски пребили чернокож британец пред сградата на МВР в София

Чернокожият английски жител Леон Кофи е станал жертва на тежък побой от страна на футболни хулигани вечерта след края на мача ЦСКА - „ Левски “ в София на 29 септември, оповестиха от БХК, които поеха отбраната му.

Кофи, който работи като търговски представител в българския офис на интернационална компания, е атакуван пред постройката на министерството на вътрешните работи, до момента в който се прибира към дома си дружно с двама свои сътрудници. На ъгъла на улиците „ 6-ти септември “ и „ Ген. Паренсов “ потърпевшият и придружителите му засичат група, чиито отличителни знаци допускат, че са на агитката на футболния клуб „ Левски “. Щом тримата биват видяни от хулиганите, от тълпата се отделя група от почти 50 души, които се насочват към Кофи. Първият от достигналите до него нападатели е бил с маска. Той поваля жертвата на земята, след което групата стартира да нанася многократни удари върху всички елементи на тялото му. Докато го ритали на земята, нападателите имитирали маймунски звуци.

Свидетели на нападението, с изключение на придружителите на жертвата, са и служители на реда, които са били в непосредствена непосредственост по време на побоя. Кофи изпада в безсъзнание. След като се съвзема, потърпевшият е откаран в две следващи лечебни заведения, където и на него, и на сътрудниците му е декларирано, че той е добре и му е отхвърлен банкет. Приет е едвам в третата болница – " Пирогов “.

След претърпяна интервенция и над двуседмичен престой в неврохирургията на болничното заведение Кофи се възвръща от претърпяното. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР