Черногорският митрополит Амфилохий е с COVID-19. Той прекара последните дни

...
Черногорският митрополит Амфилохий е с COVID-19. Той прекара последните дни
Коментари Харесай

С коронавирус е заразен и митрополит Амфилохий от Черна гора

Черногорският митрополит Амфилохий е с COVID-19. " Той прекара последните дни в изолираност вкъщи под непрестанно здравно наблюдаване. Въпреки че през днешния ден се удостоверява, че здравето му е положително, а самият той е добре, пробата за COVID-19 удостовери, че Владиката е инфектиран и беше превозен в клиничния център в Подгорица ", показват формалните църковни управляващи на страната, осведоми БГНЕС.
" Заради по-добрите условия на лекуване той ще остане там, до момента в който се възвърне. Общото мнение на лекарите е, че здравословното му положение е изцяло устойчиво и под надзор ", гласи формалното известие. Митрополията прикани вярващите да се помолят за бързото възобновяване на църковния архиерей, който е на 82 година, както и за всички заболели.
 Дачич желае отваряне на въпроса за двойното поданство с Черна гора Дачич желае отваряне на въпроса за двойното поданство с Черна гора
Министърът на външните работи на Сърбия Ивица Дачич е на мнение, че ще бъде мъчно да се отсрочи преброяването на популацията в Черна Го...
Епидемиологичната обстановка в Черна гора се утежнява. Местният портал „ Vijesti ” заяви през днешния ден, че страната е водач в Европа по разпространяване на ковид, а степента на заразяване в републиката е била 1 699 души на 100 000 души население . Според министерството на опазването на здравето на Черна Гора броят на хората, инфектирани с ковид, е надвишил 12 500, а умрелите са близо 190. През миналия ден са открити 232 нови случая.
Черногорските управляващи бяха последните в Европа, които признаха за регистрирането на инфектирани хора в страната. След това, преди туристическия сезон и парламентарните избори, държавното управление разгласи цялостна победа над COVID-19, обявявайки страната на „ зона без ” на 25 май.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР