Черно триъгълно НЛО е заснето над столицата на американския щат

...
Черно триъгълно НЛО е заснето над столицата на американския щат
Коментари Харесай

Триъгълно НЛО лети над Солт Лейк Сити

Черно триъгълно НЛО е снимано над столицата на американския щат Юта Солт Лейк Сити. Според очевидеца, направил видеозаписа на аномалното събитие, той е снимал този чудноват обект през септември 2022 година Първоначално НЛО-то е неподвижно, само че по-късно стартира гладко да се движи на север и изчезва от погледа.

Очевидецът счита, че обектът е бил триъгълен, а размерите му са към 20 метра. Местоположението, когато е видяно за първи път, е тъкмо над високите здания в центъра на Солт Лейк Сити на забележима височина към 400 метра над земята.

Известният уфолог Скот Уорин допуска, че НЛО-то не е част от американските военни стелт изтребители, постоянно виждани над Юта. Но има възможност това да е именитият стелт аероплан TR3B на Военновъздушни сили на Съединени американски щати с модифициран дизайн, счита уфологът. Но като се има поради, че военновъздушните сили на Съединени американски щати няма да летят с TR3B денем, с цел да го скрият от обществеността, Уоринг има вяра, че това е същински извънземен транспортен съд. Обектът наподобява има транспарантна или отразяваща издаденост в долната част.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР