Черно море завърши наравно 1:1 с Черноморец (Балчик) в първата

...
Черно море завърши наравно 1:1 с Черноморец (Балчик) в първата
Коментари Харесай

Бивш моряк лиши Черно море от победа

Черно море приключи наедно 1:1 с Черноморец (Балчик) в първата си контрола от предсезонната подготовка за пролетния дял от шампионата.

За домакините гола означи Виктор Генев през първата част, а за гостите се разписа Траян Траянов през второто полувреме. Срещата се игра на стадион " Младост " във Варна.

През първото полувреме домакините бяха по-активният тим и сътвориха няколко чисти голови обстановки. В 28-ата минута капитанът на Черно море Георги Илиев стреля рисково от директен свободен удар от към 20 метра, само че топката мина над вратата. Минута по-късно Радослав Василев от чиста позиция стреля едва и вратарят на гостите Християн Христов улови топката. В 36-ата минута Радослав Василев стреля рисково диагонално от към десетина метра, само че вратарят на Черноморец мазета топката. При последвалото центриране от корнер след безредие в наказателното поле на гостите Виктор Генев вкара от непосредствена непосредственост за 1:0 в 37-ата минута.

В 51-ата минута домакините можеха да отбележат нов гол, само че след удара на Аристот Ндонгала топката попадна в ръцете на вратаря на гостите. Черноморец съумя да изравни резултата в 59-ата минута след композиция сред двама футболисти, играли преди време за моряците. Михаил Венков центрира в наказателното поле на Черно море, а Траян Траянов се оказа най-съобразителен и вкара гол от 5-6 метра за 1:1. В 82-ата минута Жоржиньо бе покрай отбелязването на втори гол за Черно море, само че вратарят на гостите съумя да улови топката след удара му по земя.

Утре тимът ще отпътува за Турция, където ще организира и главната си част от зимната подготовка. В южната ни съседка Черно море ще изиграе четири контроли. На 22 януари варненци срещат състезаващия се във Висшата лига на Полша - Медж Легница, а на 24 януари противник на " моряците " ще е отборът на елитния Арка Гдиня (Полша). Следващата контрола в Турция е с тима на Вардар (Скопие) на 28 януари, а последната инспекция на турска земя е на 30 януари с Олександрия (Украйна).

На 1 февруари тимът се прибира във Варна. На 6 февруари " моряците " ще изиграят две контроли, а противници ще са отборите на Лудогорец 2 и Дунав (Русе). На 9 февруари е последната контрола на варненци против отбора на Поморие, а преди срещата ще бъде показан тима за пролетния дял от шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР