Черно море започна силно пролетния полусезон и бе участник в

...
Черно море започна силно пролетния полусезон и бе участник в
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Дано повече не се срещаме със съдията от мача с Левски

Черно море стартира мощно пролетния полусезон и бе участник в най-интересния и първокласен мач до този миг в елита – против Левски, който приключи 2:2 във Варна.
В извънредно изявление треньорът на „ моряците” Илиан Илиев се връща към драмата със „ сините” на „ Тича” и разяснява любопитни елементи от дуела, откакто го е изгледал наново на запис. Специалистът разкрива също по какъв начин желае да играе неговият отбор и насочва забавни рекомендации към бъдещия началник на футболната ни централа.

- Г-н Илиев, тръгнахте с 4 точки от 6 вероятни в първите два пролетни мача. Доволен ли сте от старта на втория полусезон?
- В игрово отношение нямамe огромни искания към момчетата, въпреки че постоянно има нещо за възстановяване. Съжалявам обаче, че можеше да сме с цялостен актив от точки, защото в много оспорвания дуел за нашето състезание с Левски, предвид на ситуациите, които създадохме, можехме да спечелим. Но съгласно развиването на мача в края, одобряваме резултата.

- Изминаха пет дни от драмата с Левски, само че подобен мач не се играе всяка седмица и по тази причина желая да ви попитам, кое ви хареса в играта на вашия тим и имате ли забележки към играчите?
- Хареса ми, че се опитвахме да играем бързо с топката и търсехме празните пространства. Имахме и бърза реакция след загубата на топката. Трябваше обаче да сме по-настоятелни и по-прецизни в завършващата фаза, както и по-концентрирани.

При първия им гол да вземем за пример допуснахме пас зад тила на отбраната. В последна сметка се получи добър дуел за нашите стандарти и това са мачове, които държат интереса на хората.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР