Черно море записа загуба в първата си контрола от лятната

...
Черно море записа загуба в първата си контрола от лятната
Коментари Харесай

Локо Пд взе успех в първата си контрола срещу Черно море

Черно море записа загуба в първата си контрола от лятната подготовка. "Моряците " отстъпиха на Локомотив (Пд) с 0:1 на един от терените край Банско. Единствения гол в мача осъществя Боруков в 47-ата минута. След попадението варненци на два пъти излизаха сами против вратаря на "смърфовете ", само че не съумяха да осъществят.

В 15-ата минута Черно море провежда добра контраофанзива, като Сула изведе Сердюк на добра позиция и нападателят стреля, само че топката срещна крайник на защитник. Малко по-късно Локо Пд се възползва от недоразумение в наказателното поле на Черно море, само че Александър Василев, не съумя да се възползва по най-хубавия метод от обстановката.

В 25-ата минута Дион напредна добре отдясно и се опита да насочи топката към далечната греда, само че не откри задачата. В 31-вата минута Карагерен стреля рисково от директен свободен удар, само че около гредата.

В 38-ата минута Сердюк стреля от директен свободен удар, само че не съумя да трансферира стената. Малко преди края на първото полувреме Мартин Паскалев получи втори жълт картон, за просрочен шпагат против Сула.

В 46-ата минута Боруков откри резултата в интерес на Локо Пд. Веднага след подновяването на играта Матиас Курьор бе изведен самичък против вратаря на "смърфовете ", само че не съумя да осъществя. Нападателят на варненци стреля, само че стражът избави.

В 52-рата минута Мимито изведе Алекс самичък против вратаря, само че стреля в тялото му. В 60-ата минута Галин Григоров смени Георги Георгиев на вратата на Черно море, а Петър Иванов размени Марко Стойчевски. Наско Янков пък се появи на мястото на Живко Атанасов.

В 83-ата минута Закария Беншаа получи отдясно и центрира в наказателното поле, където Стефан Велев стреля от въздуха, само че около гредата.

През по-голямата част от второто полувреме Черно море държеше повече с топката и сътвори няколко положителни офанзиви, които обаче не съумя да ги приключи по най-хубавия метод.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР