Черно море записа трети пореден успех в Първа лига, след

...
Черно море записа трети пореден успех в Първа лига, след
Коментари Харесай

"Черно море" записа трета поредна победа в Първа лига

" Черно море " записа трети следващ триумф в Първа лига, откакто надигра с 1:0 " Дунав " (Русе). Варненци играха за първи път от 14 месеца насам на личния си стадион " Тича " и това им донесе триумф.

Единственото попадение означи Илиас Хасани, който беше прецизен в 66-ата минута. Срещата изгледа и спортния министър Красен Кралев.

Преди почивката по-чисите положения бяха на сметката на гостите. В 25-ата минута Бранимир Костадинов стреля от дребен ъгъл, само че съфамилникът му от " Черно море " Мартин мазета от голлинията.

През втората част варненци подвигнаха оборотите и в 66-ата минута поведоха. Хасани се възползва от групова неточност в отбраната на " Дунав " и с компактен шут от 10 метра откри.

До края русенци се хвърлиха вабанк, само че нямаха шанс, откакто в 75-ата минута Юлиян Ненов уцели гредата.

" Черно море " е единствения тим с три победи в първите три кръга от новия сезон. Освен това варненци към момента не са позволили гол в мрежата си.

Междувременно стана ясно, че халфът на варненци Илиан Илиев – младши ще продължи кариерата си в Португалия. Талантът, който е наследник на някогашния състезател и треньор на отбора Илиан Илиев, минава в " Академика " (Коимбра).

 Талантът Илиан Илиев минава в тима на
© http://chernomorepfc.bg/

Талантът Илиан Илиев минава в тима на " Академика " (Коимбра).

Роденият през 1999 година Илиев е национал на България до 18 години. Той дебютира за представителния отбор на " Черно море " през септември предходната година, влизайки като запаса против " Лудогорец ".

Халфът потегля по пътя на татко си, който направи съществено име, точно в Португалия. Илиев старши игра за " Бенфика ", с който завоюва Купата, " Маритимо " и " Салгейрош ", прекарвайки близо седем години по португалските терени.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР