Черно море записа победа с 2:0 при гостуването си на

...
Черно море записа победа с 2:0 при гостуването си на
Коментари Харесай

Черно море удари Локомотив в Пловдив. Андраде и Василев бележат

Черно море записа победа с 2:0 при гостуването си на Локомотив Пловдив в мач от 6-ия кръг на Първа професионална лига. Попаденията за отбора на Илиан Илиев паднаха в разстояние на четири минути. Патрик Андаде откри в 25-ата, а Радослав Василев означи в 29-ата минута.

Първият рисков удар по посока на една от двете порти пристигна в 6-ата минута. Димитър Илиев опита да изненада вратаря на Черно море, само че не откри задачата. В 16-ата Филип Михалевич нацели страничната греда, а единствено 4 минути по-късно кълбото още веднъж срещна гредата след удар на Буна.

В 25-ата минута Черно море съумя да поведе в резултата. Патрик оправи страховит изстрел от към 30 метра и прониза вратаря на домакините за 1:0. В 29-ата Кононго напредна отляво, нахлу в наказателното поле и стреля, само че стража на Локомотив мазета в корнер. След осъществяването на ъгловия удар топката попадна в Радослав Василев, който с крайник вкара за 2:0. В 38-ата Дани Кики опитва изстрел от далечна отдалеченост, само че топката мина настрана от вратата.

В 40-ата създателят на първия гол за Черно море Патрик Андраде получи травма и бе сменен от Радослав Василев. Футболистът от Кабо Верде бе изнесен на носилка.

В 54-ата минута Карагерен насочи удар, само че топката мина настрана от вратата на Черно море. В 68-ата Игор Банович насочи рисков удар, само че Макенджиев съумя да улови топката. 81-вата минута Георги Илиев опита отдалечен изстрел, само че топката мина над вратата. В 85-ата Панайотов стреля рисково от придвижване, само че стражът на Локомотив мазета. В 86-ата минута Локомотив Пловдив остана с човек по-малко, откакто Игор Банович получи втори жълт картон за недодялан фаул против Илиас Хасани. В даденото продължение на срещата Михалевич стреля от наказателното поле, само че Макенджиев още веднъж бе на мястото си и избави. Веднага по-късно Атанас Зехиров нахлу отдясно в наказателното поле и стреля, само че вратарят на домакините съумя да се намеси и мазета.

Съставът на Черно море: 88.Благой Макенджиев, 33.Мирослав Енчев, 70.Пламен Димов, 23.Илиас Хасани, 41.Юго Кононго, 38.Аристоте Фунду, 16.Петър Витанов (81-Атанас Зехиров), 7.Патрик Андраде (40-Васил Панайотов), 9.Мехди Фенуш, 99.Дани Кики (72-Георги Илиев), 10.Радослав Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР