Черно море записа осмата си победа от началото на сезона,

...
Черно море записа осмата си победа от началото на сезона,
Коментари Харесай

Черно море записа осма победа в efbet Лига след успех над Ботев

 Efbet2023 Horizontal
Черно море записа осмата си победа от началото на сезона, откакто надви над Ботев (Пловдив) в мач от междинния 11-и кръг на efbet Лига. „ Моряците “ се постановиха с 1:0 на стадион „ Тича “ и продължиха мощната си серия в българския хайлайф. Домакините стигнаха до триумфа с попадение на Атанас Илиев, който се разписа в 19-ата минута. За нападателят това бе гол в четвърти следващ мач. 

Така тимът на Илиан Илиев остава непобеден, като досега варненци заемат втора позиция в класирането с актив от 27 точки, с една по-малко от водача Локомотив (Пловдив), който на следващия ден гостува на Лудогорец в Разград. Ботев (Пловдив) пък е 12-и с 9 пункта. 

В другия мач от efbet Лига, който се изигра през днешния ден, Берое постави завършек на серията си от четири следващи загуби и приключи 0:0 с ЦСКА 1948 в Стара Загора. Това беше пети следващ дуел, в който " заралии " не съумяха да отбележат гол, макар че сътвориха множеството положения в мача. Във краткотрайното класиране Берое е 8-и с 14 точки, а ЦСКА 1948 е на седмо място с 15.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР