Черно море записа минимална победа с 1:0 над Дунав Русе

...
Черно море записа минимална победа с 1:0 над Дунав Русе
Коментари Харесай

"Черно море" се завърна на "Тича" с победа

" Черно море " записа минимална победа с 1:0 над " Дунав " Русе при завръщането на " моряците " на стадион " Тича " след 14-месечно спиране. До през днешния ден (28 юли) възпитаниците на Георги Иванов - Гонзо, играеха срещите си в Каварна поради липса на лиценз на спортното оборудване.

Победата е трета поредна за " Черно море " и отборът е отпред в класирането на Първа професионална лига с цялостен актив от 9 точки. " Дунав " пък е втори с 4 точки.

Домакините започнаха по-добре срещата и още първоначално съумяха да основат две голови положения. Във втората минута Мартин Костадинов съумя да се пребори отляво и да центрира, само че Мариян Огнянов от комфортна позиция стреля неопределено. В 7-та минута пък Орлин Старокин заплаши вратата на " Дунав " след удар с красива задна ножица, само че топката попадна в ръцете на вратаря Станислав Антонов.

В 25-та минута гостите можеше да открият резултата. След неточност на вратаря на домакините Емил Михайлов, който се размина с топката в наказателното поле, Бранимир Костадин съумя да я догони и стреля от дребен ъгъл, само че притичалият Мартин Костадинов съумя да почисти пред голлинията.

През втората част още веднъж домакините бяха по-активни, само че мъчно успяваха да основат чисти голови обстановки. В 60-та минута Атанас Зехиров стреля доста рисково диагонално отдясно, само че топката мина над вратата на " Дунав ".

До единственото попадение в мача се стигна в 65-ата минута. Илиас Хасани открадна топката в центъра на терена напредна отляво и със мощен шут от към десетина метра вкара за 1:0.

В 68-та минута Самир Аясс можеше да изравни резултата с красиво осъществяване, само че топката мина настрана от вратата на " Черно море ".

В 75-та минута след безредие в наказателното поле на домакините " Дунав " можеше да изравни, само че Юлиян Ненов вместо да вкара в празната врата, нацели гредата. До края на срещата Цветелин Чунчуков на два пъти и Марек Кузма пропуснаха да осъществят нов гол за домакините.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР