Черно море загуби с 1:3 от украинския Олександрия в първата

...
Черно море загуби с 1:3 от украинския Олександрия в първата
Коментари Харесай

Черно море загуби от Олександрия 120-минутна контрола

Черно море загуби с 1:3 от украинския Олександрия в първата си контрола на подготвителния лагер в Турция. Дувбоят се игра на един от терените на комплекс " Голд сити " в Алания и се състоеше от четири елементи от по 30 минути.

Илиан Илиев заложи на Миодраг Митрович на вратата, а пред него в центъра на отбраната си партнираха рожденикът Даниел Димов и Стефан Станчев. На десния бек бе Виктор Попов, а отляво Цветомир Панов. В средата на терена оперираха Патрик Андраде и Мехди Букаси, а по лявото крило стартира Мартин Минчев. Отдясно бе каращият проби Габриел Лейте, на върха на офанзивата - Матиас Курьор, а зад тила му действаше Илиан Илиев-младши.
 Мартин Камбуров донесе успеха на Берое против Сепси
Мартин Камбуров донесе успеха на Берое против Сепси

Голът от дузпа падна малко преди почивката

Поради разнообразни аргументи срещата пропуснаха Иван Дюлгеров, Лъчезар Йорданов, Мирослав Мирчев, Родриго Енрике.

През първата част българският тим сътвори няколко положителни благоприятни условия, които за малко не доведоха до гол. В началото на втората част Виктор Попов и Мартин Минчев добре разиграха топката по фланга, последният центрира в наказателното поле, където Денислав Ангелов осъществя с крайник за 1:0. Малко по-късно Черно море трябваше да направи насилствена промяна. При центриране в наказателното поле Цветомир Панов и футболист на Олександрия си удариха главите и на мястото на Панов трябваше да влезе Фахд Актау.

В началото на второто полувреме Илиан Илиев пусна напълно нов състав. На терена останаха Мехди Букаси, Фахд Актау и Денислав Ангелов. Останалите, които се появиха на терена бяха Иван Дичевски, Стефан Станчев, Димитриос Хантакиас, Дани Кики, Велислав Василев, Йордан Радев, Васил Панайотов и Исмаил Иса.

Въпреки това българите още веднъж можеха да усилят преднината си. В последната част украинците вкарах и трите си гола. Устиминко осъществя за 1:1 в 98-ата минута след центриране от корнер с. Топката закупи странна треактория поради мощния вятър, което повлия при намесата на Иван Дичевски.

След центриране от фаул в 103-ата минута още веднъж Устиминко съумя да засече топката и да я прати в мрежата за 1:2. В 105-ата минута за недодялан фаул беше изпъден Дани Кики. Три минути по-късно Шастал с глава вкара за 1:3. В 113-ата минута беше осъществена втора насилствена промяна за Черно море. Велислав Василев излезе от беше сменен от Габриел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР