Черно море Варна победи втородивизионния Литекс Ловеч с 2:0 в

...
Черно море Варна победи втородивизионния Литекс Ловеч с 2:0 в
Коментари Харесай

Черно море отстрани Литекс за Купата на България

Черно море Варна победи втородивизионния Литекс Ловеч с 2:0 в 1/16-финален мач за Купата на България. Мазир Сула и Исмаил Иса бяха точни за спечелилите.

В 27-ата минута Черно море пропусна да открие резултата от чиста обстановка. Панайотов открадна топката в половината на оранжевите, напредна и подаде към Закария Беншаа вдясно, който останал очи в очи с Марин Орлинов, стреля в тялото на вратаря.

След почивката гостите поведоха в резултата. Закария Беншаа открадна топката в половината на Литекс, напредна и подаде към влизащия на скорост отляво Мазир Сула, който стреля и вкара за 1:0.

В 69-ата минута Иван Дюлгеров отрази дузпа на Георги Георгиев, която бе отсъдена за нарушаване на Цветомир Панов против Игнатов.

" Моряците " пропуснаха чисто състояние. Исмаил Иса бе изведен самичък против вратаря на домакините, съумя да го финтира и тъкмо преди да вкара топката на празна врата, се подхлъзна и не съумя да нанесе удар.

В 85-ата минута Исмаил Иса засече с глава центиране на Цветомир Панов и оформи крайния резултат.

На 1/8-финалите варненци ще се изправят против Локомотив Пловдив, който се наложи над Марек Дупница с минималното 1:0. Сблъсъкът по стратегия е на 3 декември, събота, от 15:00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР