Черно море тръгна мощно в efbet лига и след третия

...
Черно море тръгна мощно в efbet лига и след третия
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Очаквам да сме на ниво и срещу Славия, и с подкрепата на публиката да победим

Черно море потегли мощно в efbet лига и след третия кръг е на трето място в класирането. Тази вечер „ моряците ” ще опитат да запазят челната си позиция с победа над Славия в своя храм „ Тича ”.

В изявление за „ Петел ” треньорът на варненския отбор Илиан Илиев разкрива каква е ситуацията в тима след малшанса против Етър и своите упования за идния конфликт с „ белите ”.

- Г-н Илиев, какво беше настроението в отбора през седмицата, откакто шансът ви обърна тил и се разминахте с трета победа подред?

- Настроението е намалено, защото заслужавахме да победим Етър. Но гледаме напред, тъй като идващият дуел няма да е по-лек от предния.

 

- Държахте мача с Етър в ръцете си и може да се каже, че изгубихте две точки. Премина ли разочарованието измежду вашите играчи?

- Нормално е да има отчаяние. Липсваше ни централизация в двете етапи, тъй като в случай че бяхме по-концентрирани в отбранителен проект, можеше да не допуснем гол. Гледали сме сходни мачове, които приключват 1:0. Съжалението е огромно, откакто ни изравниха с един удар и половина, само че това е част от футбола и ще ни е като обеца на ухото.

 

- Как оценявате играта на гърка Хантакиас, който за първи път излезе титуляр и вкара първия си гол със „ зелено-бялата ” фланелка?

- Той е доста прочувствен, само че би трябвало да е по-спокоен и балансиран, защото най-добре за един бранител е, в случай че помогне на защитата и вратаря да не позволен гол.

 

- Тази вечер приемате Славия. Ще се върнете ли към успехите?

- Те резервираха тима си, имат опитни реализатори и няма да е елементарно. В предното състезание ни излъгаха с малко, само че ефикасни офанзиви. Уважаваме ги, само че се надявам да се представим на равнището от предните мачове и с поддръжката на публиката да победим.

 

- Като казахте публиката, вашето предпочитание е да играете добре и тя да се върне на трибуните. Получава ли се до този миг?

- Щом против Етър имаше близо 5000 души, това е добър отзив за нашата работа.

 

- Г-н Илиев, след равния с Етър си позволихте остри реплики против съдията Чинков. Какво имахте поради?

- Крайно време е съдиите да схванат, че те са назначени да оказват помощ в мачовете, а не да се трансформират в основни настоящи лица. С Чинков ние мъчно бием, хубавото е, че ни свири предходната седмица и няма да е арбитър против Славия.

 

- Виктор Попов изтърпя наказването си, а Хантакиас се оправи против Етър. Прави ли това по-труден изборът ви за отбраната против Славия?

- Дай Боже, да имам единствено такива „ проблеми ”. Аз съм спокоен, тъй като всички наши футболисти имат капацитет и който влезе в игра, се раздава изцяло и дава това, което чакаме. 

 

- Кога Дани Кики ще изригне с екипа на Черно море?       

- Дани е футболист с безспорни качества и когато пристигна момента, в който да влезе на терена и да помогне на тима, ще го направи. Както Дани, по този начин и всички 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР