Черно море Тича загуби при гостуването си на Берое с

...
Черно море Тича загуби при гостуването си на Берое с
Коментари Харесай

Черно море Тича загуби от Берое в Стара Загора

Черно море Тича загуби при гостуването си на Берое с 64:74 в отсрочен мач от 22-ия кръг в Националната баскетболна лига. Това бе втори мач за старозагорци в границите на 24 часа. За разлика от вчерашния конфликт с Рилски състезател, когато те играха напълно в български състав, през днешния ден на линия бяха двама от чужденците – Седариан Рейнс и Антон Кук и помогнаха за 12-ия триумф на отбора, с който Берое излезе на пето място. Черно море Тича позволи 22-а загуба от 23 мача от началото на сезона.

Варненци отстъпваха в битката под коша (34-43) и в стрелбата от игра. След равностойна първа част, в която домакините взеха единствено 3 точки задатък – 16:13, баскетболистите на Берое преобладаваха до почивката. След 20 минути игра, водени от Седариан Рейнс и Александър Янев, старозагорци дръпнаха с 41:25.

Преднината на Берое доближи 19 точки в средата на третата част, само че Черно море съумя да понижи до 48:62 преди последните 10 минути. Варненци смъкнаха разликата под 10 точки при започване на четвъртата част. С тройка на Цветомир Куртев резултатът стана 58:66 малко повече от 5 минути преди края, само че домакините не позволиха противникът да се приближи повече.

Седариан Рейнс приключи с дабъл-дабъл от 19 точки и 11 битки за Берое, а Антон Кук способства с 15 точки и 7 асистенции. Александър Янев приключи с 14 точки и 9 битки.

Иван Спиров бе най-резултатен за гостите с 16 точки и 5 битки, а Мартин Стефанов се регистрира с 15 точки и 6 битки.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР