Черно море Тича се справи с много труден сезон, за

...
Черно море Тича се справи с много труден сезон, за
Коментари Харесай

Треньорът на 19-годишните моряци: Финалът за нас е с цената на злато

Черно море Тича се оправи с доста сложен сезон, с цел да се поздрави с медали от републиканското състезание по баскетбол за юноши U19. Старши треньорът Кирил Петров и момчетата му преодоляха всичко и излязоха спечелили в своята борба
за оцеляване, въпреки да отстъпиха на финала. 
" Поздравявам момчетата си, доста се стараха трудиха се, и това в действителност е огромен триумф за нас. За нас и влизането в четворката бе триумф, а финалът за нас е все едно сме първенци. Мога единствено да ги поздравя, да не престават да се трудят и нека следващата година да са първенци, " съобщи пред BGbasket Петров след последния дуел от шампионата против БУБА.

" Играхме на приливи и отливи. Когато играеш по 10-15 оспорвани минути на мач, не се получават вързани мачове с по-слабите противници. След това влязохме в темп и станаха хубави мачове, " добави той за финалите. " Каляваме се. Въпреки усложненията на клуба, дребното мачове, които имахме опция да изиграем, не се
отхвърляме, продължаваме да упражняваме, " показа Кирил Петров за тежката година зад тила на тима и цялата школа на Черно море.
" Виждам бъдещето в тях. От този тим за новия сезон най-малко 4-5 момчета да са в мъжкия тим и да имат повече игрово време, " си пожела най-после младият треньор за своите гении.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР