Черно море сложи край на надеждите на ЦСКА за нещо

...
Черно море сложи край на надеждите на ЦСКА за нещо
Коментари Харесай

ЦСКА рухна в поредно дерби, загуби с 0:1 във Варна

" Черно море " постави завършек на очакванията на ЦСКА за нещо и през това състезание. Варненци взеха с 1:0 дербито против тотално беззъб противник.

Единственото попадение падна след корнер в 88-ата минута. Резервата Атанас Илиев отигра топката към задната греда, където Живко Атанасов бе оставен самичък на празна врата и синът на олимпийската ни шампионка Йорданка Донкова вкара в глава.

Гостите по този начин и не насочиха прецизен удар във вратата на Николай Дюлгеров. Единственият подобен пристигна от Фернандо Каранга, който обаче бе в засада и попадението му бе анулирано в 16-ата минута.

В 72-ата минута ЦСКА остана и с 10 индивида на терена, откакто тъкмо Фернандо Каранга бе изпъден. Той получи жълт картон за зверско влизане в краката на Васил Панайотов. Първоначално Валентин Железов му сподели втори жълт картон, след което той бе анулиран след интервенция на ВАР с пряк червен. През първото полувреме Каранга бе предизвестен, откакто Железов пропусна нарушаване против Марселино Кареасо и нападателят трябваше да стопира офанзива на домакините. Така Каранга сигурно пропуща семейството на " Берое ", а при наказване за 2 мача и дуела с ФК ЦСКА 1948 в Бистрица.

В 83-ата минута Мазир Сула обаче възвърне равенството на терена, като спъна откъсващия се Тибо Вион и получи втори жълт картон.

Двубоят може да е и финален за Нестор ел Маестро като ментор на ЦСКА, откакто се провали във всяко едно дерби през сезона. На негово място най-вероятно ще бъде повдигнат Стамен Белчев, който води втория тим.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР