Черно море си постави за цел класиране в Топ 3

...
Черно море си постави за цел класиране в Топ 3
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Черно море не е проект, винаги се е борил да защити честта на Варна

Черно море си сложи за цел класиране в Топ 3 на efbet Лига за сезон 2023/2024 година Това показа пред Vsport.bg изпълнителният шеф на Черно море Пламен Андреев, потърсен за коментар по отношение на старта на предсезонната подоготка на " моряците ".

" Относно задачите, които сме сложили пред тима считам, че имаме всички причини и предпоставки да се борим за челната тройка. Видя се през предишния сезон, че имаме капацитет и бяхме близо да се класираме на позиция, даваща право на присъединяване в Европа.
 Черно море започва подготовка за новия сезон
Черно море започва подготовка за новия сезон

Варненци оповестиха програмата на контролите

Записахме победи против водещите тимове в елита, само че за жалост загубихме точки от по-непретенциозни противници. Този сезон успяхме да си запазим тима и ще надграждаме. Затова считам, че през тази акция можем да реализираме задачата си ", показа Пламен Андреев.

" Черно море постоянно се е борил да отбрани достойнството на Варна и това ще бъде по този начин и отсега нататък. Искам да благодаря на последователите за поддръжката, която ни оказаха през миналия сезон. Ще продължаваме да вършим всичко по силите ни, с цел да ги радваме с положителни игри и резултати ", сподели още Андреев.
 Илиан Илиев остава в Черно море и през идващия сезон
Илиан Илиев остава в Черно море и през идващия сезон

Варненският клуб показа, че експертът е най-подходящата фигура за пейката на отбора

" Основната цел пред нас като ръководители е да продължим сполучливата работа с подрастващите от Детско-юношеската школа. За последното десетилетие академията ни е основала доста футболисти, които са радвали, радват и ще не престават да радват почитателите на футбола в България.

Това ни окуражи да продължаваме да работим в тази посока и в последните години сме се утвърдили измежду водещите школи в страната по брой на приключени футболисти. Вчера с отбора започнаха 11 играчи, които са артикул на школата на Черно море.

Дори сега в представителния тим на България имаме извикани двама играчи и други двама са в Младежкия народен отбор. С тях броя става 15. Не съм сигурен дали в елита ни различен клуб може да се похвали с това.
 Черно море разгласи проектите си за лятна подготовка
Черно море разгласи проектите си за лятна подготовка

По време на лагера " моряците " ще изиграят 3 контроли

Дори треньорът ни Илиан Илиев е младеж на Черно море. Имаме наши юноши, които играят сполучливо зад граница и даже станаха първенци с отборите си в съществени европейски шампионати. Всичко това е горделивост за нас като клуб, за Варна, като град и за всички последователи на футбола.

Защото " моряци " има в доста родни отбори в професионалния футбол. Трябва да се знае, че Черно море не е план, ние имаме обичаи повече от 100 години и ще се стремим да напишем още сполучливи страници в историята на Черно море ", безапелационен бе шефът на " моряците ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР