Черно море разби Локо Сф с 3:0 като гост в

...
Черно море разби Локо Сф с 3:0 като гост в
Коментари Харесай

Черно море разби класически Локо Сф

Черно море разруши Локо Сф с 3:0 като посетител в най-снежния мач от XXI кръг на efbet Лига. На " белия " терен на Националния стадион Матиас Курьор (6) откри, а другите два гола заби украинецът Евгений Сердюк (29 и 69). При 0:1 пратеният чартърен от Левски в " Надежда " Илия Димитров (16) пропусна да изравни от дузпа. Наказателният удар бе отсъден от рефера Георги Давидов за игра с ръка в наказателното поле на младия Велислав Василев.

С триумфа варненци събраха 35 т. и се приближиха на точка до третия Ботев Пд. Пети с 32 т. остава Левски, а Локо Сф е 12-и с 19 т.

Срещата на ст. " Васил Левски " обаче бе под въпрос, тъй като в часовете преди първия съдийски сигнал падна сняг над София. Варненци желаеха очертаващата се борба да бъде отсрочена с 24 часа, само че волята на " железничарите " бе наложена и срещата се изигра. Заради неналичието на линии системата ВАР по този начин и не можа да бъде употребена. По време на мача на всеки 15 минути имаше спирания, с цел да бъдат почиствани очертанията на терена.

Независимо от всичко, играчите на Илиан Илиев, който бе осъден за този мач, записаха деветата си победа за сезона.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР