Черно море приема ЦСКА в последен мач от плейофите на

...
Черно море приема ЦСКА в последен мач от плейофите на
Коментари Харесай

ЦСКА излиза за честта си срещу Черно море

Черно море приема ЦСКА в финален мач от плейофите на efbet Лига. Срещата на „ Тича” е от 20:30 часа и ще се излъчва онлайн по DIEMA SPORT 2. В уеб страницата Gong.bg ще проследим най-интересното от дуела.

Мачът е без значение и за двата тима. „ Червените” са твърдо втори в крайното класиране, до момента в който „ моряците” – пети.

Двубоят ще е за достойнството и на двата отбора, които не се намират в най-хубавата си форма напоследък. Това най-много се отнася за ЦСКА, който изпраща призрачен сезон. На „ Армията” изгубиха финала за SESAME Купа на България от Левски с 0:1, а също така са на цели 19 точки от първенеца Лудогорец. В семейството на Ботев Пловдив почитателите хвърляха банани и бутилки по футболистите, вследствие на което някои отхвърлиха да играят против „ канарчетата”. Под управлението на Алън Пардю „ червените” вкараха гол в едвам един мач – при триумфа с 3:1 над Славия.

Английският ментор няма да разчита на Жорди Кайседо в този мач. Аут са още Брадли Мазику, Карло Мухар и Амос Юга.

Очаква се наставникът на Черно море Илиан Илиев също да заложи на млади играчи, откакто варненци изгубиха шансове за четвъртата позиция и надлежно право на бараж за присъединяване в евротурнирите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР