Черно море приема Лудогорец в първи полуфинал за Sesame Купа

...
Черно море приема Лудогорец в първи полуфинал за Sesame Купа
Коментари Харесай

Черно море и Лудогорец излизат в непридвидим първи полуфинал за Sesame Купа на България

Черно море приема Лудогорец в първи полуфинал за Sesame Купа на България. Срещата е през днешния ден от 18:30 часа на " Тича ". " Моряците " са ликували веднъж в тази конкуренция - през 2015 година, когато на финала победиха Левски в драма. От тогава не са стигали до тази фаза на шампионата, а в този момент апетите им са огромни. 

Варненци се оправиха с ЦСКА в четвъртфиналите, побеждавайки ги с 2:1 на " Армията ". Отборът на Илиан Илиев се намира в страхотна форма, откакто подреди пет следващи победи във всички шампионати. В шампионата Черно море ще води борба с Левски за четвъртото място, а наред с това ще опита да си обезпечи място в Европа през Купата. 

Наставникът на домакините получи положителни вести в навечерието на мача, откакто от лазарета излезе Велислав Василев. Голяма е вероятността младежкият национал да стартира като титуляр. Аут поради травма е Цветомир Панов, заради което като ляв бек ще играе Александър Василев. Останалите трима в защита са Виктор Попов, Живко Атанасов и Влатко Дробаров. В халфовата линия ще играят Васил Панайотов и Стефан Велев, а пред тях ще е Алекс Фернандес. С наказване е различен основе халф Мазир Сула. Отляво най-вероятно ще нападна Едгар Пашеко. Атаката ще води Атанас Илиев. Исмаил Иса, който вкара два гола на Лудогорец в шампионата, ще остане запаса. 

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев има куп проблеми с контузени играчи. Той няма да може да разчита на Симон Слуга, Диниш Алмейда, Антон Недялков, Дени Групер, Тодор Неделев и Рик. С наказване е Франко Русо. Специалистът има няколко алтернативи към своя състав. Той би трябвало да разпредели по този начин силите на футболистите си, че те да бъдат в добра кондиция за неделя, когато следва конфликт с водача в шампионата ЦСКА на " Армията ". 

На вратата ще бъде Серджио Падт, а пред него в центъра на защитата ще играят Игор Пластун и Оливие Вердон. Бенинецът има 4 жълти картона и ще би трябвало да бъде доста деликатен. В халфовата линия след изтърпяно наказване ще се завърне Педро Нареси. Ще е любопитно дали Петев ще заложи на Бърнард Текпетей след абсурда сред двамата при промяната на ганаеца в мача с Локомотив София. Ако ганаецът бъде оставен запаса, то късмет като титуляр може да получи някой всред Кайо Видал и Раи Насименто. На върха на офанзивата на най-вероятно ще играе Матиас Тисера, а Игор Тиаго ще остане запаса. 

Главен арбитър на мача е Волен Чинков. 

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР