Черно море приема Лудогорец днес от 18:00 часа на Тича.

...
Черно море приема Лудогорец днес от 18:00 часа на Тича.
Коментари Харесай

Илиан Илиев иска агресия срещу Лудогорец

Черно море приема Лудогорец през днешния ден от 18:00 часа на " Тича ". Домакините вървят чудесно досега в шампионата.

Разградчани до момента бяха насочили взор най-вече към евротурнирите, само че в този момент би трябвало да се преориентират, написа " Тема спорт ".
 Лудогорец със сериозен тест на
Лудогорец със сериозен тест на " Тича "

Черно море приема първенеца в мач от 8-мия кръг на efbet Лига

Треньорът на варненци Илиан Илиев ще желае много нападателна игра от тима си.

Черно море ще опита да пресира високо противника, като по този метод да го накара да бърка. Илиев няма да може да разчита на контузените Даниел Димов, Цветомир Панов и Мазир Сула - първите двама са значими играчи в състава.

Очаква се в титулярния състав да се завърне Матиас Курьор. Той бе запаса при визитата на Ботев Пд, извоювана инфарктно с 4:3. Курьор се включи доста мощно и означи едно попадение. Ако Матиас започва, то на пейката ще остане Беншаа.

Разградчани пък в последния миг ще вземат решение дали да заложат на Каули като титуляр. Той към този момент е възобновен от контузия - появи се като запаса в плейофа-реванш против Жалгирис в Литва, приключил 3:3 след продължения (2:3 в постоянното време).

Ако бразилският плеймейкър не е подготвен за 90 минути, ще остане на пейката. Титуляр ще е Кирил Десподов, който не игра във Вилнюс поради наказване. Треньорът Анте Шимунджа няма да пази играчи за дуела за Суперкупата против Левски в четвъртък.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР