Черно море приема Локо Пд в неделя от 16.00 ч.

...
Черно море приема Локо Пд в неделя от 16.00 ч.
Коментари Харесай

Ще стигне ли Черно море до първа пролетна победа срещу Локо Пд?

Черно море приема Локо Пд в неделя от 16.00 ч. и ще го следим минута по минута в GONG.BG, с картина в GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, по телевизия DIEMA SPORT, а също и на честотите на Дарик радио.

Черно море към момента няма победа в 5 мача под управлението на Илиан Илиев (2 ремита, 3 загуби). Неговият предходник Емануел Луканов стигна до първи триумф в 4-ия си мач отпред на моряците и то тъкмо против Локо Пд – 3:0 на „ Лаута” на 21 октомври м.г.

В предишния кръг против Лудогорец Дани Кики вкара първия си гол за варненци, предходните му 24 бяха тъкмо за пловдивските железничари. В кариерата си не се е разписвал за различен клуб, макар че игра и за Черноморец и Локо Сф.

Варненци са към този момент 10 мача без победа на „ Тича” – 3 равенства и 7 загуби, последната победа бе 1:0 над Дунав на 28 юли м.г., отборът е предпоследен в класирането съгласно домакинските мачове с едвам 9 точки.

Последното нулево реми сред Черно море и Локо Пд е от 15 април 2006 година на „ Тича”, от този момент насетне те изиграха между тях 31 резултатни турнирни мача.

Белгиецът от марокански генезис Абделхаким Буна непроменяемо получава картони от дебюта си за Локо Пд напролет – 4 жълти и един червен в 4 турнирни срещи.

Чужденецът с най-вече мачове в българското състезание – македонецът Ванчо Траянов (323), непроменяемо намираше място в групата на Локо Пд за пролетните дуели, само че старши-треньорът Акрапович нито един път не го пусна в игра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР