Черно море приема Крумовград в двубой от 18-ия кръг на

...
Черно море приема Крумовград в двубой от 18-ия кръг на
Коментари Харесай

Черно море няма право на грешка срещу Крумовград

Черно море приема Крумовград в дуел от 18-ия кръг на Първа лига. Срещата на стадион " Тича " във Варна стартира в 17:45 часа. За основен рефер на среща е избран Иво Андреев, с помощници Петър Митрев и Станислав Станев. Четвърти арбитър ще е Мартин Живков, а за ВАР ще дава отговор Валентин Железов, с помощник Станимир Илков. Георги Нарлев пък ще е съдийски наблюдаващ.

С малко повече шанс, " моряците " освен можеха да са водачи в класирането, а даже и с преднина в точки. Шансът обаче липсваше за тях преди паузата в дуела против Хебър в Пазарджик.

Варненци тотално надиграха своя съперник и изтърваха няколко положителни положения, с които да затворят срещата. В последна сметка те бяха осъдени с гол от корнер в последните секунди.

Заради травма навън за срещата с Крумовград са на Брено Тейшейра, на който му следва интервенция на коляното, и Велислав Василев, който също е с контузия.

Новакът в елита загуби предходните си три мача за състезание, които бяха против Славия, Лудогорец и ЦСКА. Между тези срещи обаче отборът отстъпи и от Спартак Варна за Купата.

Определено блестящите моменти от началото на акцията остават обратно в историята и триумфът над Ботев Враца е единствен за към този момент съвсем три месеца.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР