Черно море приема Хебър в мач от 10-ия кръг на

...
Черно море приема Хебър в мач от 10-ия кръг на
Коментари Харесай

Черно море и Хебър в търсене на изход от кризата

Черно море приема Хебър в мач от 10-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на " Тича " е довечера от 21:00 ч. и ще бъде управителен от Ивайло Ненков.



" Моряците " се надяват да се върнат на победния път, откакто в последните си две турнирни срещи не съумяха да стигнат до трите точки. Варненци изгубиха с 2:3 от Лудогорец и приключиха при нулево тъждество със Септември при започване на седмицата.



Пазарджиклии нямат триумф в елита към този момент над месец, откакто за последно се постановиха над Спартак (Варна). След това записаха 3 загуби и едно тъждество, a все още заемат 13-о място във краткотрайното класиране. 


 Илиан Илиев Илиан Илиев " изгоря " за четири мача
Домакините няма да могат да разчитат на своя треньор Илиан Илиев, който ще пропусне следващие четири мача на Черно море. Опитният експерт бе строго глобен от БФС и няма да бъде край тъчлинията в дуелите с Хебър, Локомотив (Пловдив), Ботев (Враца) и ЦСКА 1948.



През седмицата съставът на Фулвио Пеа бе заздравен с три нови попълнения, които ще бъдат на линия за днешното посещение във Варна. 
 Хебър взе някогашен национал на Словакия, крило от Нидерландия и някогашен състезател на Монако Хебър взе някогашен национал на Словакия, крило от Нидерландия и някогашен състезател на Монако
Други трима футболисти обаче бяха извадени от представителния тим - Тодор Чаворски, Емануил Манев и Милан Кременович.

ЧЕРНО МОРЕ - ХЕБЪР

Вероятни сформира:

ЧЕРНО МОРЕ:

ХЕБЪР:

СЪДИЯ: Ивайло Ненков
СТАДИОН: " Тича ", Варна
НАЧАЛО: 21:00 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР