Черно море приема Ботев Пловдив в мач от 11-ия кръг

...
Черно море приема Ботев Пловдив в мач от 11-ия кръг
Коментари Харесай

Черно море преследва върха и пета поредна победа у дома

Черно море приема Ботев Пловдив в мач от 11-ия кръг в efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 19:30 часа на " Тича " и ще се предава директно по DIEMA SPORT, може да я наблюдавате и с NOVSPORT.COM

" Моряците " вършат страховит сезон досега, като към момента нямат загуба - 7 победи и три равенства и са на второ място в класирането, на 4 точки от Локомотив Пд. Отборът на Илиан Илиев е безукорен вкъщи с четири победи от четири мача. В последния кръг Черно море приключи 1:1 при гостуването си на ЦСКА 1948 и в този момент ще се опита да се завърне на победния път. 

Аут за домакините за днешния мач са Велислав Василев и Исмаил Иса. Бразилецът Алекс Фернандес попадна в групата за дуела от 21 футболисти, само че е доста евентуално да отпадне от нея в последния миг, защото в тимовия лист могат да бъдат записани най-вече 20 играчи. Халфът се забърка в скандал с Илиан Илиев в последния мач на тима, откакто реагира бурно при промяната си против ЦСКА 1948 и ще понесе наказване. 

Очаква се Илиев да направи единствено една смяна в своя стартов състав, като на мястото на Фернандес ще се появи Александър Василев. Атаката още веднъж ще бъде водена от Атанас Илиев, който при отсъствието на Иса няма опция, откакто последното ново попълнение Брено Тейшейра към момента не е картотекиран. 

Ботев Пловдив идва на " Тича " в серия от два мача без победа. " Канарчетата " обаче съумяха да вземат точка от визитата си на Лудогорец (2:2), след което позволиха проваляне от ЦСКА с 1:2 на " Колежа ". Треньорът Душан Керкез ще може да разчита на нападателя Мартин Секулич, който пропусна срещата с " алените " поради вирус. В травма продължава да бъде Джаспър ван Хертъм. 

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ:

ЧЕРНО МОРЕ : Дюлгеров; В. Попов, Атанасов, Дробаров, Панов; Гарсия, Панайотов; Пашеко, Сула, А. Василев; А. Илиев

БОТЕВ ПД : Ханкич; Ето`о, Конте, Лам, Балоянис; Рабей, Нади; Н. Минков, И. Попов, Акере; Бароан

СЪДИЯ: Георги Гинчев
СТАДИОН:  " Тича ", Варна
НАЧАЛО: 19:30 часа
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР