Черно море приема Ботев (Пловдив) днес от 18:45 часа на

...
Черно море приема Ботев (Пловдив) днес от 18:45 часа на
Коментари Харесай

Черно море и Ботев излизат в сблъсък с висок заряд

Черно море приема Ботев (Пловдив) през днешния ден от 18:45 часа на " Тича " в дуел от втория кръг на efbet Лига. На старта варненци направиха 0:0 против Царско село като посетител и ще търсят първи триумф за сезона. В същото време Ботев надигра вкъщи с 2:1 Пирин (Благоевград) и е окуражен да запише втора победа на старта, което не се е случвало от осем години насам.

Тогава Ботев удари първо Левски с 2:1 вкъщи, а по-късно размаза Пирин (Гоце Делчев) със 7:1. Наставникът на домакините Илиан Илиев беше весел от завръщането на левия бек Цветомир Панов след наказване. Капитанът Даниел Димов обаче продължава да изтърпява наказване. Очаква се още веднъж офанзивата на " моряците " да води Родриго Вилела. Възможно е и в игра да се появи Родриго Енрике.
 Черно море остана без Зе Гомеш за семейството на Ботев (Пд)
Черно море остана без Зе Гомеш за семейството на Ботев (Пд)

Възстановява се от контузия

Треньорът на пловдивчани Азрудин Валентич ще направи една смяна в защитата за днешния мач като пусне новото попълнение Самуел Супрайен на мястото на младия Станислав Работов. В групата на Ботев е и звездата на отбора Тодор Неделев, само че той не е играл от декември м.г. и ще стартира от скамейката. Аут поради контузия е Димитър Тонев. На върха на офанзивата може да настъпи също смяна, като вместо Атанас Илиев да започва Антоан Бароан.

Двата отбора са изиграли 110 мача между тях в елита, като варненци имат 33 победи против 42 за пловдивчани, а 35 пъти двата отбора не са излъчвали победител. Това дава обещание един в действителност непредвидим конфликт, макар обстоятелството, че букмейкърите дават съществено преимущество на варненци.
 Валентич залага на нов против Черно море
Валентич залага на нов против Черно море

" Канарите " дойдоха във Варна

Вероятни сформира:

Черно море: Георгиев, Попов, Атанасов, Дробаров, Панов, Панайотов, Гарсия, Касми, Велев, Родриго, Вилела.

Ботев: Ханкич, Конате, Генев, Супрайен, Филипов, Рабей, Маркиньос, Току Мертенс, Минков, Бароан.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР