Черно море преотстъпи Мартин Костадинов в тима на Дунав. Бранителят,

...
Черно море преотстъпи Мартин Костадинов в тима на Дунав. Бранителят,
Коментари Харесай

Черно море преотстъпи футболист на Дунав

Черно море преотстъпи Мартин Костадинов в отбора на Дунав. Бранителят, който е младеж на " моряците ", ще играе при русенци до зимата.

До преотстъпването се стигна, откакто " драконите " желаеха футболиста чартърен, а в Черно море видяха добра опция играчът да натрупа игрови минути и още опит с повече мачове в елита. Костадинов ще се причисли към лагера на русенци в сряда.

23-годишният Костадинов има на сметката си 51 мача за представителния отбор на варненци, в които е осъществил един гол. Защитникът дебютира в елита на 9 март 2014 година при успеха с 4:0 при посещение на Любимец. Единственият му гол е против Левски при 2:2 на " Герена " на 31 май 2017 година

Черно море подължава подготовката си за семейството на Етър от 3-ия кръг на еfbet Лига. В тима няма контузени футболисти, като единственият, който се готви по самостоятелна стратегия, е младият Лъчезар Йорданов.

Аут за дуела с " виолетовите " е бранителят Виктор Попов, който получи червен картон в мача с ЦСКА и бе осъден от дисциплинарната комисия към БФС за една среща.

Мачът сред Черно море и Етър е в събота, 27 юли от 18:45 часа на стадион " Тича " във Варна.
 Илиан Илиев: Справиха се играчите ми - страсти няма
Илиан Илиев: Справиха се играчите ми - страсти няма

" Нормалните хора би трябвало да зададат въпроса за какво ЦСКА не би Лудогорец цяло състезание, а ние два пъти "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР