Черно море постигна победа над Лудогорец с 1:0 в мач

...
Черно море постигна победа над Лудогорец с 1:0 в мач
Коментари Харесай

Черно море потопи Лудогорец

" Черно море " реализира победа над " Лудогорец " с 1:0 в мач от шестия кръг на Първа лига и си върна първото място в класирането. " Моряците " и " Локомотив " (Пловдив) имат по 16 точки, а " Берое " е с 13 т.

Цветомир Панов осъществя с техничен диагонален удар в 56-ата минута.

Домакините надиграха противника си, като пропуснаха да решат разногласието и по-рано. Игор Пластун от " орлите " получи червен картон след разглеждане на ВАР в добавеното време. Малко по-късно се стигна до нервни прояви сред скамейката на гостите и част от публиката.

Бърнард Текпетей бе предизвикан и едвам удържан, а играта бе спряна за няколко минути. Дори щабът на варненци, отпред с треньора Илиан Илиев, скочи да озаптява побеснелите ентусиасти на " Черно море ". В последна сметка пристрастеностите бяха укротени и дуелът се доигра, а поради ефективно присъединяване в размяната на реплики червен картон получи и Матиас Тисера от " Лудогорец ".

Шампионите наподобява бяха поотпуснати след безапелационния триумф над " Астана " в Лигата на конференциите и с мисъл за мачовете с " Аякс ", само че заплатиха цена с втората си загуба от началото на сезона.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР