Черно море постигна минимална, но много ценна победа с 1:0

...
Черно море постигна минимална, но много ценна победа с 1:0
Коментари Харесай

Черно море пропусна разгром над Ботев , доближи лидера на точка

Черно море реализира минимална, само че доста скъпа победа с 1:0 над Ботев Пловдив в мача им от 11-ия кръг в efbet Лига. Героят на " Тича " беше Атанас Илиев, който вкара победния гол в 19-та минута. " Моряците " имаха цялостно предимство, сътвориха доста положения, само че по този начин и не вкараха втори гол.

Мачът стартира отлично за домакините, които се възползваха от неприятна класификация на отбраната на Ботев Пловдив и топката стигна до Александър Василев. Той не се поколеба и стреля с десния крайник, само че в 13-ата секунда топката кацна на напречната греда.

В 8-ата минута Даниел Кайзер избави с крайник удар от дребен ъгъл на Мазир Сула, който нахлу отдясно в наказателното поле и стреля по земя. След като вратарят мазета, топката попадна на крайници на Александър Василев, само че неговият удар мина над вратата.

Натискът на Черно море даде резултат в 19-ата минута. Тогава при една отклонена от футболист на Черно море топка, Антоан Конте позволи тя да мине около него и да стигне до Атанас Илиев. Той се оказа на чиста позиция в наказателното поле и безпощадно порази вратата на един от някогашните си тимове!

В средата на първата част двамата най-активни играчи на домакините в офанзива - Василев и Илиев, комбинираха добре. Василев центрира от директен свободен удар в наказателн

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР